Dagens mat - 23/11
Frukost: Danskt rågbröd, smör, ost, paprika
Lunch: Kokt ägg, korv, senap
Middag: Hemmagjord pizza på dinkel och linfröbotten, blandad sallad, vinägerdressing
Dricka: 2 liter vatten, med och utan bubblor
Snack: Äpple
God pizza, Gjorde en deg med solrodsfön, linfrön och dinkel. Det blev superbt. Grlömde dock olivoljan vilket gav enganska kompakt deg. Maken blev överlycklig och kom ett snäpp närmare att ta tag i sina egan matvanor.
Lunch: Kokt ägg, korv, senap
Middag: Hemmagjord pizza på dinkel och linfröbotten, blandad sallad, vinägerdressing
Dricka: 2 liter vatten, med och utan bubblor
Snack: Äpple
God pizza, Gjorde en deg med solrodsfön, linfrön och dinkel. Det blev superbt. Grlömde dock olivoljan vilket gav enganska kompakt deg. Maken blev överlycklig och kom ett snäpp närmare att ta tag i sina egan matvanor.
Kommentarer
Trackback